Keuken laten plaatsen

Werkzaam door heel Nederland

Nieuwe keuken laten plaatsen?

Heeft u een nieuwe keuken gekocht of bent u van plan er één te kopen? Voordat u gebruik kunt maken van uw nieuwe keuken, dient deze natuurlijk eerst nog even gemonteerd te worden. Het plaatsen van een keuken is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Wij hebben ervaren keukenspecialisten in huis die uw keuken op een professionele manier kunnen plaatsen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en wij zorgen dat uw keuken binnen de kortste keren gemonteerd is!

Laat uw keuken plaatsen door een specialist

Wilt u uw keuken laten plaatsen? Wij raden dan altijd aan om dit te laten doen door een specialist of iemand met ervaring. Dit is geen verkooppraatje, maar het laten plaatsen van een keuken vraagt nou eenmaal om de nodige ervaring en expertise. Er komt namelijk erg veel kijken bij het plaatsen van een keuken. Daarbij is een keuken een flinke investering. Het zou zonde zijn wanneer de keuken vervolgens geplaatst wordt op een verkeerde manier. Dit kan namelijk onaangename gevolgen hebben voor u en uw portemonnee. Wanneer wij uw keuken plaatsen zorgen wij ervoor dat dit op de juiste en op een professionele manier gebeurd. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Wat doen wij precies?

Natuurlijk zorgen wij dat uw keuken op een professionele manier geplaatst wordt, maar wat komt er nog meer kijken bij het plaatsen van een keuken? Meer dan u wellicht verwacht en juist daarom raden wij altijd aan om uw keuken te laten plaatsen door specialisten. Wanneer u uw keuken laat plaatsen door ons kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij meten uw keuken in
  • Wij demonteren uw oude keuken
  • Wij monteren en stellen de nieuwe keuken af
  • Wij monteren al het keukenapparatuur
nieuwe keuken laten plaatsen

Wij werken met gerenomeerde merken

Onderstaand een greep uit de merken waarmee wij werken.
Wij kunnen vrijwel elk type keuken voor u inbouwen.

Binnen 2 dagen uw keuken geplaatst

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe keuken. Dat begrijpen wij. Onze specialisten weten precies wat ze moeten doen en juist daarom kunnen wij erg snel en professioneel te werk gaan. Elke keuken is echter anders, hoelang het plaatsen van een keuken precies duurt is dus erg lastig in te schatten. Dit verschilt per keuken. Om u toch zekerheid te bieden garanderen wij dat uw keuken geplaatst is binnen 2 dagen.

nieuwe keuken laten plaatsen

Wat kost een keuken laten plaatsen?

Dan nu het kostenplaatje, want wat kost het laten plaatsen van een keuken eigenlijk? Zoals al eerder aangegeven is elke keuken anders. De prijs hangt af van de benodigde werkzaamheden. Kan de keuken direct geplaatst worden? Moeten er nog leidingen verlegd worden? Of dient eerst de oude keuken nog gedemonteerd te worden? Dit zijn factoren die invloed hebben op de prijs.  Gemiddeld kost het laten plaatsen van een keuken rond de € 1.200,-. Wilt u een precieze prijsindicatie voor uw project? Dat kan! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen voor een offerte op maat.

Keuken laten schilderen of stucen?

Waar veel bedrijven alleen uw keuken plaatsen, kunnen wij u ook helpen met het schilderen of stucen van uw keuken. Bent u dus op zoek naar een schilder of stukadoor voor uw keuken? Neem contact op en we helpen je graag verder.

IKEA-keuken laten plaatsen

IKEA is een erg populaire plek om keukens te kopen. Wij krijgen dan ook vaak de vraag of wij ook IKEA-keukens plaatsen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Ja, hier kunnen wij u mee helpen! Het plaatsen van een IKEA-keuken is echter wel een stuk lastiger dan een gemiddelde keuken. Om deze reden is het laten plaatsen van een IKEA-keuken dan ook een stukje duurder. IKEA-keukens worden namelijk los geleverd, waardoor eerst alles nog in elkaar gezet moet worden. Daarbij zijn IKEA-keukens vaak ook nog gekocht in standaard afmetingen in plaats van op maat. Hierdoor kan de montage langer duren.

Kvik-keuken laten plaatsen

Een andere populaire keukenproducent is Kvik. Een Deens bedrijf dan inmiddels wereldwijd haar keukens verkoopt. Ook deze keukens komen wij dan vaak tegen. Heeft u een Kvik-keuken en wilt u deze laten plaatsen door een specialist? Ook dat kan bij ons! Wij plaatsen uw Kvik-keuken op een professionele manier.

keuken laten zetten

Uw keuken laten plaatsen door specialisten?

Wilt u uw keuken laten plaatsen? Zorg dan dit op een professionele manier gebeurd. Wij helpen u graag bij het laten plaatsen van uw keuken. Wij garanderen dat dit gedaan wordt op de juiste en professionele manier. Uw keuken laten monteren door specialisten? Neem nu contact op!